Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Machine Gun Kelly

11 jul
2017
tir
20:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start fre, 17/02/17 10:00
Slut tir, 11/07/17 20:00

Information

Information

Amerikanske Machine Gun Kelly er først og fremmest en rapper med et fuldstændig fænomenalt flow og et lynhurtigt tempo og med inspiration fra bl.a. bands som Anti-Flag, Limp Bizkit og ikke mindst The Deftones.

Med sit stenhårde arbejde, endeløse dedikation og komplet indlevelse har Machine Gun Kelly skabt en aura omkring sine live koncerter.

Machine Gun Kelly alias Colson Baker fik for alvor vind i sejlene og karrieren på succes-sporet, da han i 2011 sikrede sig en pladekontrakt med pladeselskabet Bad Boy Records, der hører under Interscope Records. På det tidspunkt havde han blandt andet frigivet singlen “Alice In Wonderland” og et par mixtapes, lige som han havde fået muligheden for at demonstrere talentet på SXSW-festivalen i Texas – faktisk var det hér, han fik sin pladekontrakt, da ingen ringere end Sean Combs hev fat i ham. I foråret 2012 udkom EP’en “Half Naked & Almost Famous”, der solgte nydeligt, og i efteråret samme år gjaldt det så debutalbummet “Lace Up”, der anført af singlen “Wild Boy” og med en perlerække af spændende gæste-artister ombord røg direkte ind på fjerdepladsen af den amerikanske hitliste Billboard 200. Siden er udkommet endnu et par mixtapes; “Black Flag” (2013) og “Fuck It” (2015), og fra 2015; Machine Gun Kellys andet album, “General Admission”.

Udover den nye single: “Bad Things” med Camila Cabello, går rygterne på at der vil komme et nyt album i starten af 2017!


Ståpladser
Dørene åbner kl. 19:00

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    275,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu