Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

MAC MILLER

27 jun
2017
tir
20:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start tir, 28/02/17 10:00
Slut tir, 27/06/17 20:00

Information

Information

Pittsburgh rapperen Mac Miller indtog scenen med en tilbagelænede attitude som blot 18-årig tilbage i 2010, og skabte sit navn ud fra mixtapes og videoer florerende på nettet.

Med det borgerlige navn Malcom McCormick, forsøgte Mac Miller sig i starten af sin karrierer med navnet ”Easy Mac” som refererede til sit første mixtape ”My Mackin´ Ain´t Easy” i 2007.

Han brød dog først igennem med sit K.I.D.S mixtape i 2010 – mixtapet skabte en masse omtale og bevågenhed omkring hvem Mac Miller var. Dette betød også at Mac Miller skrev under på en pladekontrakt med Rostrum Records. Herefter blev der udgivet en debut EP ”On and on and Beyond” og et debut album ”Blue Slide Park” i 2011. Albummet røg direkte ind på 1 pladsen på Billboard 200.

Mac Miller begyndte at samarbejde med store navne som Action Bronson, Earl Swatshirt og mange flere. Dette betød et mere eksperimenterende album i 2013 ”Watching Movies with the sound off”.

I 2014 skrev han under med Warner Bros. Herefter fulgte co-labs med Lil B, Chief Keef og ikke mindst Miguel.

I 2016, kom han så med albummet ”Divine Feminine” som bød på samarbejde med Arianna Grande, Anderson Paak, Kendrick Lamar og mange flere.

Med alt dette i bagagen er der lagt op til en fremragende aften på Train i hip-hoppens tegn, når rebbellen Mac Miller gæster Aarhus for første gang.

Ståpladser.
Dørene åbner kl. 19:00
Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf nr. 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.


Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    300,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu