Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

SNARKY PUPPY

04 jun
2017
søn
20:00
Udsolgt

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start ons, 07/12/16 10:00
Slut søn, 04/06/17 20:00

Information

Information

Snarky Puppy har flere gange bevist, at de er højt elskede i Danmark. Da de gav koncert i Amager Bio i august 2016 fyldte de stedet to aftener i streg, og GAFFA uddelte 5 stjerner og skrev blandt andet: ”... ikke en finger at sætte på den musikalske overlegenhed.”

Det sprudlende amerikanske orkester har imponeret hele verden med en unik fusion af jazz, funk og R&B – og fanskaren tæller alle fra David Crosby til Pat Metheny. Har man oplevet Snarky Puppy, kan man med garanti skrive under på, at de skal opleves live.

Manden bag ensemblet er multitalentet Michael League, hvis vision fra start har været at lade musikken tale for sig selv og bibeholde bandets uafhængige status, og det bliver hurtigt til 200 koncerter om året for hans spilleglade orkester.

Snarky Puppy har udgivet fem studiealbums uden pladekontrakt – senest: "Culcha Vulcha", som har formået at fange opmærksomheden fra helt store kunstnere som Justin Timberlake og Erykah Badu, med hvem bandets medlemmer også har indspillet musik med.

Til sommer får Aarhus så endelig muligheden for at opleve de innovative musikere, når de den 4. juni giver koncert på Train.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 19:00
Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    360,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.