Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Ruthie Foster + Rick Estrin & The Nightcats

02 jun
2017
fre
20:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start tor, 02/02/17 10:00
Slut fre, 02/06/17 20:00

Information

Information

”Blues & Gospel Night @ Train Aarhus”

Fredag den 2. juni ruller “blues- og gospeltoget” ind på Tolbodgade 6 i Aarhus, med 3 medrivende koncerter. Dette er aftenen for de mange musikelskere, der har savnet et ægte blues & gospel party med verdensklasse artister, der virkelig kan få publikum med sig og som i sjælden grad giver den fantastiske og unikke oplevelse.

Til formålet er indkaldt Ruthie Foster (Houston,Texas) den officielle "Queen Of The Gospel-Blues".
Rick Estrin & The Nightcats (Sacramento, Californien), en veltrimmet underholdningsmaskine og et at USAs største bluesband, med frontfigurene Rick Estrin på vokal og mundharpe og norske Kid Andersen på guitar.
Big Creek Slim (opvokset i Ikast, og bosat i Brasilien) og som er indbegrebet af det tætteste som Europa kan præstere af low-dow-dirty-delta-blues, hvor en mands stemme og en guitar er det essentielle.

Ruthie Foster er det vindende og vokale kraftværk, som 6 år i træk har vundet prisen som årets Female Blues Artist Of The Year. Ruthie har en fantastisk evne til at indtage hele scenen, og der er virkelig fremdrift og sensualitet i “dronningen”.
Farvede sangerinder med en opvækst i gospeltraditionen har altid banet sig nådesløst vej til hjertekulen, selv på den køligste skandinav. Der er en dragende autencitet og et sjælefyldt nærvær i deres udtryk, som man kun kan gribes af. Men selv blandt disse dukker der af og til én op, som alligevel skiller sig ud med en sjælden stemme og karisma. Og her i særdeleshed fænomenet Ruthie Foster, som mangt en kritisk anmelder da også har sammenlignet med de allerstørste – Aretha og Ella.

Nu kommer Rick Estrin & the Nightcats endelig på et sjældent Danmarksbesøg. Bandet har gennem 4 årtier rendyrket kunstarten: hvordan man sætter salen i kog. Nogle vil måske hævde at det er på grund af norske Kid Andersens fantastiske guitarspil og opfindsomme sceneoptræden. Men sagen er, at bandlederen og entertaineren Rick Estrin har en scenepersonlighed af et sjældent format.
The Nightcats er endnu en gang nominert til «Band of the Year». I tillæg er Rick Estrin nomineret til «Entertainer of the Year» og Kid Andersen til «Guitar player of the Year». Der er vel ingen som har så store lunger som Rick Estrin. Hans mundharpepræstationer er på højde med Mount Everest, så det er bare at skrue op for forventningerne, når partybandet endelig er i landet.

Aftenen åbnes af den lokale yndling Big Creek Slim, aka Mark Rune, som havde sin opvækst ved Store Å, der løber ved Ikast. Han har en stemme, som leder tankerne hen på en blanding af legenderne Muddy Waters og Howling Wolf. Med i bagagen har han Danish Music Award - Best Blues Album 2016. Danish Blues Name Of The Year 2015 og Danish Music Award nomine Danish Blues Challenge Winner 2013.

Arrangeret af www.blues.dk

Bandmedlemmer:

Ruthie Foster - vocal/guitar
Larry Fulcher - bass
Samantha Banks - trommer

Rick Estrin - harp/vocal
Kid Andersen - guitar
Lorenzo Farrel - bas/keyboard
Jay Hansen - trommer

Big Creek Slim - guitar/vocal

Ståpladser.
Dørene åbner kl. 19:00.

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    295,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 50