Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Ásgeir

06 maj
2017
lør
21:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start fre, 10/02/17 10:00
Slut lør, 06/05/17 21:00

Information

Information

Sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Ásgeir vender tilbage med sin helt nye single ”Unbound”, og annoncerer samtidig sit længeventede, andet album ”Afterglow”. Den nye single, der er et karriere-definerende øjeblik for den islandske musiker, er et smukt stykke musik fuld af længsel, der følger op på hans debutalbum ”In The Silence”.

”Afterglow” udkommer den 5. maj 2017 via One Little Indian / Playground Music i Skandinavien. Ásgeir fortæller om albummet:
"I feel like I have achieved plenty already with this album, gotten to know myself better, feel like I’ve grown a lot. Not just because of the album, but it has definitely helped."

Ásgeir er en af saga-øen største stjerner. In The Silence er stadig det hurtigst sælgende debutalbum på Island nogensinde. Albummet blev præmieret med Album Of The Year til den Islandske Grammy og det er estimeret at hver 10. Islænding ejer et eksemplar af pladen. Men hvor In The Silence var et udpræget folk-inspireret album, trækker Afterglow i højere grad på elektroniske indflydelse fra kunstnere som Bon Iver, James Blake og Anohni.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    375,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu