Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Mayhem

27 mar
2017
man
20:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start fre, 28/10/16 12:00
Slut man, 27/03/17 20:00

Information

Information

Black metal-pionerer kommer til Danmark
Det norske black metal band Mayhem har eksisteret i over 30 år og er kendte for deres sindssyge sceneoptrædener og makabre fortid. Det kontroversielle band, der grundlagde black metal-genren i Norge, kommer nu til Danmark for at spille det mytiske album ”De Mysteriis Dom Sathanas” live for første gang nogensinde.

Død og terror

Mayhems dystre og blodige fortid startede med forsangeren Deads (Per Yngve Olin) selvmord tilbage i 1991. I 1995 udkom bandets album ”Dawn of the Black Hearts”, der er flankeret af det til dato mest makabre albumcover nogensinde: Et billede af den afdøde forsanger, taget af guitaristen Euronymous (Øystein Aarseth) da han fandt liget. Før udgivelsen, nåede bassisten Varg Vikernes (stifter af bandet Burzum) at dræbe Euronymous med 23 knivstik. Et mord, han endte med at tilbringe 21 år i fængsel for. Vikernes er derudover kendt for at stå bag en række kirkebrændinger i Norge. Det er altså ikke kun bandets musik, der oser af død og terror hos de norske black metal-mænd, men også deres historie.

Genreskabere

Og det skal netop handle om musikken. For sammen med bands som Immortal, Gorgoroth og Darkthrone, var Mayhem nemlig med til at sætte Norge på verdenskortet med deres black metal. Og efter de tragiske hændelser i halvfemserne rejste bandet sig fra asken og udgav tre album. Albummet ”De Mysteriis Dom Sathanas” udkom i 1994 med Attila, fra det ungarske band Tormentor, som ny forsanger. På grund af alle de tragiske hændelser, der omhyllede bandet, har Mayhem aldrig optrådt med dette album, der betegnes som genresættende i black metal-universet. Ind til nu, hvor Mayhem spiller hele ”De Mysteriis Dom Sathanas” live på en omfattende Europaturne.
Attila udtaler, at:
”(…) Albummet var så stærkt og så enestående, at selv efter mit gensyn med Mayhem i 2004, var vi stadig ikke trygge ved at præsentere det live som en helhed. Men tiden gik, og hele bandet er blevet stærkere og mere erfarne. Så nu følte vi pludselig, at det var tid til at frigive bæstet, efter mere end to årtier.”

Mayhem har haft stor udskiftning af medlemmer – intet mindre end 19 forskellige. I dag består bandet af Attila (vokal), Necrobutcher (bas), Hellhammer (trommer) og Teloch og Ghul på guitar. Og selvom størstedelen af de fem medlemmer nu har ladet lokkerne falde og fjernet den sort/hvide makeup, er der stadig lige så meget sceneshow og sindssyge at komme efter, når du til marts kan opleve det ikoniske album ”De Mysteriis Dom Sathanas” live i både København og Aarhus.


Dørene åbner kl. 19:00

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster Service center: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    245,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 50