Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Celestial Son

25 mar
2017
lør
21:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start ons, 28/12/16 12:00
Slut lør, 25/03/17 21:00

Information

Information

Celestial Son rykker ind på Train for at give en koncertoplevelse i musikalsk og visuel særklasse

Det innovative rockband hæver endnu en gang ambitionsniveauet og implementerer kreative visuelle elementer i en live-præsentation af deres velkomponerede sange. Med øjenguf fra Lasse Hoile, Karim Ghahwagi, teaterkompagniet Tidsrum og et imponerende lysshow, vil publikum blive inviteret med på en fantasifuld rejse til mørke universer, akkompagneret af skarp progressiv grunge.

Verdenskendte Lasse Hoile (Opeth, Porcupine tree, Dream Theater, Peter Sommer, TV2), har tilføjet visuelle elementer i form af storslåede videoprojektioner. Den amerikanske instruktør, Karim Ghahwagi (Efterklang, samt vinder af Steppeulven for hans arbejde for Trentemøller), har lavet unikke visuals til showet, som rykker ved grænserne for videoprojektioner.

Som en ekstra bonus vil man kunne opleve frugterne af et samarbejde med teatergruppen Tidsrum (bl.a. kendt for den anmelderroste steampunk forestilling ”Beatrice”) omkring et stemningsfyldt skyggeshow.

Aftenen vil have Celestial Son’s energiske liveoptræden i centrum med udgangspunkt i bandets anden plade “Saturn’s Return”, som udkom i 2015 via Target Group til masser af anmelder ros verden over. Det bliver uden tvivl en kæmpe oplevelse for publikum, der til denne helt særlige og eksklusive koncert vil kunne mæske sig i en tour-deforce af både musik, lys og billeder med international klasse og islæt.
Når Celestial Son vender snuden mod deres gamle hjemby, medbringer de københavnske “Franklin Zoo” som support. Bandet har igennem årelang sceneerfaring og massiv turnéaktivitet (særligt i udlandet) opnået en anseelig anerkendelse og et bundsolidt ry fra den voksende fanbase. Én ting står klart: Passionen og dedikationen skinner umiskendeligt igennem og sikrer gennemførte koncertoplevelser og rocksange, der sætter mindet om Franklin Zoo fast hos publikum.


Ståpladser.
Dørene åbner kl. 20:00

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    125,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 50